VICTORINOX

 

 

Victorinox is het enige merk dat de echte, klassieke Zwitserse zakmessen maakt. Dit merkt heeft een rijke historie die teruggaat tot 1884. Sinds 1891 is Victorinox de officiële leverancier van de zakmessen aan het Zwitserse leger en zijn te herkennen aan het beroemde schildje met kruis erin. Deze zakmessen onderscheiden zich ten opzichte van de concurrentie op basis van hun uitmuntende kwaliteit. De kwaliteit is zelfs zo goed dat Victorinox 100 jaar garantie op haar zakmessen geeft.

 

 

   

 

 

De Swiss Knife Army is het bekendste product waarmee Victorinox de wereld van kwaliteitsmessen veroverde. De collectie is nadien groter en groter geworden en inmiddels is er keuze uit vele kleuren en varianten.  Tegenwoordig noemt men het gebied waar de fabriek staat 'Swiss Knife Valley' ('De vallei van het Zwitserse mes').

 

 

 

 

 

 

Productoverzicht van dit merk

 

Zwitserse legermessen van Victorinox zijn nuttige multifunctionele instrumenten voor het dagelijks leven en zijn in veel afmetingen verkrijgbaar. Zelfs astronauten van de NASA hebben een Victorinox-mes in hun standaardset zitten. 

 

 
   
 

 

De SwissChamp onder andere, is acht lagen dik en heeft 22 onderdelen waaronder: messen, zaagje, schroevendraaier, blikopener, schaartje, kurkentrekker, tangetje, nagelvijl, flesopener, meetlatje etc., het mes weegt ongeveer 200 gram.

 


 

Populair / meest verkocht

Log in om uw shopping verleden in te zien en aan te passen

Populaire artikelen dit seizoen